Forside  » Log ind

Min Side er adgangsbeskyttet. Hvis du ikke har en adgang, skal det være statistikadministratoren for jeres virksomhed, som skal oprette dig med en. DA Statistik kan oplyse dig, om jeres virksomhed har en statistikadministrator oprettet.

Hvis du har en adgang, men har glemt din adgangskode, kan du lave et nyt ved at vælge "Login med Bruger-ID og adgangskode" og vælg "Glemt adgangskode". Bemærk at efter indtastning af tre forkerte adgangskoder bliver din bruger automatisk låst, og du skal kontakte DA Statistik.

Hvis du er ny bruger på indberetning.da.dk og det er første gang du logger på, skal du aktivere din adgang ved at benytte det engangspassword du har modtaget fra virkreg@da.dk. Engangspasswordet skal bruges uanset om du vælger "Login med Bruger-ID og adgangskode", hvor du danner et nyt selvvalgt password eller vælger "Login med NemID/Medarbejdersignatur" eller "Login med Nemlog-in/MitID" og med det samme knytter dit NemID/MitID på din adgang.

Hvis du er ny bruger på indberetning.da.dk, men i forvejen har adgang til en af DA's øvrige applikationer DA Barsel eller Kompetencefonde.dk gælder dine loginoplysninger også på indberetning.da.dk.

Har du brug for vejledning til login klik her